duminică, 18 ianuarie 2009

Ziua Unirii Bocşa

CulturalElevii de la Liceul teoretic din localitate, însoţiţi de profesorii de istorie Ioan şi Lia Cătană, sunt invitaţi să susţină o lecţie de istorie la sediul bibliotecii, printre cărţi şi alte materiale informative. Va fi organizată cu acest prilej şi o expoziţie de carte şi vor fi realizate liste bibliografice cu privire la documentele despre Al. Ioan Cuza şi Unirea de la 24 ianuarie 1859 existente în instituţia gazdă. Manifestarea se va încheia cu Hora Unirii.
O acţiune pentru omagierea celor 150 de ani de la Unirea Principatelor Române va avea loc vineri, 23 ianuarie, ora 13.00, la sediul Bibliotecii Orăşeneşti “Tata Oancea” din oraşul Bocşa.Cultural: Ziua Unirii Bocsa
Scris la Wednesday, January 14 @ 13:14:22 EST de catre alexandra_stanescu

2 comentarii:

 1. Buna ziua
  Ma gandeam ca poate va intereseaza aceste 100 de vederi cu Bocsa interbelica si nu numai.

  http://www.banatuldemunte.ro/2010/09/bocsa-apogeul/

  pe siteu sunt postate doar 100 din cele 325 de vederi, daca sunteti interesate de acestea, astept un email si pot sa vi le trimit.
  Dragan Adrian

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere